Ejet og drevet af Søren Gahrn Jensen

Søren er anden generation og driver alle 3 butikker med sin hustru Marianne.

Gahrn-Jensen ligger centralt i Næstved på en af byens hyggeligste gågader.

Gahrn-Jensen ligger centralt i Næstved på en af byens hyggeligste gågader. Den markante og smukt vedligeholdte ejendom i Torvestræde 10 har været tøjbutik siden 1906. Dengang hed indehaveren ligesom i dag Søren Jensen – hvilket dog er ganske tilfældigt.

At Gahrn-Jensen gennem mange år har været en af byens mest fremtrædende tøjbutikker er imidlertid ingen tilfældighed. Siden 1982 har butikken været kendt for tøj til smarte kvinder, der søger den klassiske mode med det lille ekstra pift.

Den blev startet af Søren Gahrn-Jensens forældre. I 1994 overtog han Gahrn-Jensen efter at have drevet Linie 2 siden 1987 – en selvstændig butik med en lidt yngre profil. I 2007 trak forældrene sig tilbage og i dag er Søren indehaver af både Gahrn-Jensen og Linie 2 i Næstved samt Gahrn-Jensen i Nykøbing Falster.

Der er 11 ansatte, relativt mange i forhold til butikkens størrelse men udtryk for en målrettet satsning på, at kunden får en venlig og kompetent betjening, så snart hun træder ind i butikken. Service har højeste prioritet hos Gahrn-Jensen.​

Butikkens Kunder er kvinder fra omkring 18 år og opefter. Imidlertid er køb af tøj i dag sjældent et spørgsmål om alder, men mere om type og lyst til oplevelse. I samarbejde med kunden findes lige netop hendes stil og behov. Kunden må gerne rykke sig lidt, så hun ikke bliver en kopi af det, hun har derhjemme i klædeskabet. Der trækkes lidt fra og lægges lidt til.

Kundekredsen i både Næstved og Nykøbing Falster e stor, grundet et stort udvalg fra alle de kendte mærkevare-leverendører, som gør det muligt at dække kundens varierede og personlige stil. Butikkerne i Nykøbing Falster og Næstved har altid været – og er stadigvæk garant for, at kunderne altid får en god tøj-oplevelse, når de kommer for at handle.​