Stiftet af Kirsten og Henning Gahrn Jensen

Søren Gahrn Jensen, sønnen, overtog butikken i 1994.

Gahrn-Jensen Nykøbing Falster – Langgade 14

Den blev startet af Søren Gahrn-Jensens forældre. I 1994 overtog han Gahrn-Jensen efter at have drevet Linie 2 siden 1987 – en selvstændig butik med en lidt yngre profil. I 2007 trak forældrene sig tilbage og i dag er Søren indehaver af både Gahrn-Jensen og Linie 2 i Næstved samt Gahrn-Jensen i Nykøbing Falster.

Der er 14 ansatte, relativt mange i forhold til butikkens størrelse men udtryk for en målrettet satsning på, at kunden får en venlig og kompetent betjening, så snart hun træder ind i butikken. Service har højeste prioritet hos Gahrn-Jensen.

Butikkens Kunder er kvinder fra omkring 18 år og opefter. Imidlertid er køb af tøj i dag sjældent et spørgsmål om alder, men mere om type og lyst til oplevelse. I samarbejde med kunden findes lige netop hendes stil og behov. Kunden må gerne rykke sig lidt, så hun ikke bliver en kopi af det, hun har derhjemme i klædeskabet. Der trækkes lidt fra og lægges lidt til.

Kundekredsen i både Næstved og Nykøbing Falster er stor, grundet et stort udvalg fra alle de kendte mærkevare-leverendører, som gør det muligt at dække kundens varierede og personlige stil. Butikkerne i Nykøbing Falster og Næstved har altid været – og er stadigvæk garant for, at kunderne altid får en god tøj-oplevelse, når de kommer for at handle.