Tøjbutik siden 1906

Familieejet og drevet siden 1982, af familien Gahrn-Jensen i nu anden generation.

Gahrn-Jensen ligger centralt i Næstved på en af byens hyggeligste gågader.

Gahrn-Jensen ligger centralt i Næstved på en af byens hyggeligste gågader. Den markante og smukt vedligeholdte ejendom i Torvestræde 10 har været tøjbutik siden 1906. Dengang hed indehaveren ligesom i dag Søren Jensen – hvilket dog er ganske tilfældigt.

At Gahrn-Jensen gennem mange år har været en af byens mest fremtrædende tøjbutikker er imidlertid ingen tilfældighed. Siden 1982 har butikken været kendt for tøj til smarte kvinder, der søger den klassiske mode med det lille ekstra pift.

Butikkens Kunder er kvinder fra omkring 18 år og opefter. Imidlertid er køb af tøj i dag sjældent et spørgsmål om alder, men mere om type og lyst til oplevelse. I samarbejde med kunden findes lige netop hendes stil og behov. Kunden må gerne rykke sig lidt, så hun ikke bliver en kopi af det, hun har derhjemme i klædeskabet. Der trækkes lidt fra og lægges lidt til.

Kundekredsen i både Næstved og Nykøbing Falster er stor, grundet et stort udvalg fra alle de kendte mærkevare-leverendører, som gør det muligt at dække kundens varierede og personlige stil.

Butikkerne i Nykøbing Falster og Næstved har altid været – og er stadigvæk garant for, at kunderne altid får en god tøj-oplevelse, når de kommer for at handle.

Butik for yngre kvinder. Placeret i butikken på Torvestræde

Linie 2 er en del af Gahn-Jensen butikken på Torvestræde i Næstved. Målgruppen er yngre kvinder og de forskellige brands er rettet mod denne målgruppe.